Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΝΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΡΩΣΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ | Κατασκευές με Γυψοσανίδες & Ελαιοχρωματιμοί Λάρισα

Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων των καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση εταιρικών εργασιακών χώρων λόγω της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις. Είναι ειδική σύνθεση γύψου που έχει συμπιεστεί ανάμεσα από δύο χοντρά φύλλα πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια.

Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

 Οι γυψοσανίδες προσφέρουν, επίσης, την ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης που στοχεύουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου, αλλά και στην πυροπροστασία του.

 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
H επιχείρησή μας “ΡΩΣΣΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, αναλύει τις απαιτήσεις ενός έργου και σας διασφαλίζει τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΡΟΦΕΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Ψευδοροφές και όμορφα σχήματα, μπορούν να αναδείξουν κάθε χώρο και να τον κάνουν εντυπωσιακό και μοντέρνο. Το χαμηλό κόστος κατασκευής σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνουν τις γύψινες οροφές πρώτη επιλογή στην ανακαίνιση κάθε χώρου.

Οι οροφές από γυψοσανίδα με λείες επιφάνειες επιτρέπουν τη δημιουργία ενός χάσματος, μέσω του οποίου μπορούν να περαστούν πολύπλοκες εγκαταστάσεις (δηλαδή αεραγωγούς κτιρίου, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνικών συνδέσεων κλπ). Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στον έλεγχο της ακουστικής του χώρου καθώς επίσης και στον θερμικό έλεγχο από την εγκατάσταση των κατάλληλων μονωτικών υλικών.
 
 
 
 
 
ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Όλο και περισσότεροι αρχιτέκτονες και μελετητές εσωτερικού χώρου, αποφεύγουν τα εμφανή φωτιστικά σώματα και προδιαγράφουν τον λεγόμενο “κρυφό φωτισμό”. Με τον όρο αυτό περιγράφουμε το φωτισμό που διαχέεται μέσα από φατνώματα γυψοσανίδας στους τοίχους, ή στις οροφές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας προτείνει μία μοναδική κατασκευή, με κρυφό φωτισμό, στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Με φαντασία, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε, αναλαμβάνουμε γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Γύψινα κορδόνια, ροζέτες, κορνίζες, γείσα και πολλά ακόμη γύψινα διακοσμητικά στοιχεία που θα σας προσφέρουν ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα που σίγουρα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει γύψινες διακοσμήσεις σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΓΥΨΙΝΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ

Τα χωρίσματα από γυψοσανίδες μπορούν να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν αισθητικά ένα χώρο.

Η γυψοσανίδα είναι πλήρως θερμομονωτικό υλικό, με εξαιρετικές ιδιότητες στην ηχομόνωση, πυροπροστασία και αντισεισμικότητα.

Τα χωρίσματα με γυψοσανίδα σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους, να απομονώστε ένα μέρος του δωματίου, να χωρίσετε δύο γραφεία ή απλά να δώστε άλλο στυλ στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - ΡΑΦΙΑ

Η γυψοσανίδα είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών γυψοσανίδας εσωτερικών και εξωτερικών όπως ράφια και εσοχές γυψοσανίδας, βιβλιοθήκες γυψοσανίδας, καμπύλες κατασκευές γυψοσανίδας  κλπ.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμοηχομώνοση αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία.
 
 
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η γυψοσανίδα σαν υλικό μας δίνει την δυνατότητα για την δημιουργία οποιασδήποτε εντυπωσιακής κατασκευής επιθυμείτε για το χώρο σας. Επιτοίχια έπιπλα, καμπύλες κατασκευές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για τον χώρο σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού εξετάσει τον χώρο σας θα σας προτείνει την ιδανική κατασκευή που θα τον κάνει λειτουργικό και μοναδικό.
 
 
 
 
 
ΓΥΨΙΝΑ ΤΖΑΚΙΑ

Η γυψοσανίδα σαν υλικό μας δίνει άπειρες δυνατότητες κατασκευής.

Έτσι, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να πραγματοποιήσει στο χώρο σας την κατασκευή που επιθυμείτε για το τζάκι σας χρησιμοποιώντας πυράντοχες γυψοσανίδες οι οποίες αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία μας παρέχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ

Οι ορυκτές ίνες είναι κατάλληλες τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κατοικίες. Έχουν χαμηλό κόστος και η τοποθέτησή τους είναι απλή και σύντομη. Είναι δημοφιλείς στο χώρο και αυτό γιατί παρέχουν προστασία από υψηλά ποσοστά υγρασίας, ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως επίσης και ηχομόνωση.

Αποτελούνται από ένα σκελετό πάνω στον οποίο τοποθετούνται έτοιμες πλάκες ορυκτών ινών. Οι πλάκες αποσπώνται εύκολα με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η καθαριότητα και η συντήρηση της οροφής και η πρόσβαση στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σωληνώσεις που βρίσκονται στο κενό μεταξύ της οροφής και της ψευδοροφής.
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η θερμοπροσόψεις είναι σημαντικό μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε κτίριο. Η βελτίωσή της οδηγεί σε μείωση της απώλειας και αντιστοίχως κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης και βοηθά στην ταχεία ανάκτηση της θερμοκρασίας του χώρου.

Αναλαμβάνουμε τη θερμομόνωση και ηχομόνωση της ιδιοκτησίας σας ανεξάρτητα από την παλαιότητα του κτιρίου. Με τη σωστή θερμομόνωση και ηχομόνωση εξασφαλίζουμε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη μείωση του κόστους λειτουργίας της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε την αξία του ακινήτου σας.
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
Στόχος της επιχείρησης είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η δημιουργία λειτουργικών εγκαταστάσεων, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να
συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.